rijschool of test. mooie jonge vrouw die leert hoe om auto samen met haar instructeur te drijven. - rijschool stockfoto's en -beelden

Terug naar de basis Ik word vaak gevraagd om de nieuwe chauffeurs te trainen in de basis van autorijden en als een van die gelukkigen ben ik me er volledig van bewust hoe vreemd het is om basisrijlessen te leren in het VK in het schemerige licht van een kamer parkeerplaats en niet veel zonlicht aangezien we niet bepaald door een intensieve rijschool lopen, al zullen we af en toe van de zon profiteren.

Klaarmaken om te gaan rijden Ik weet zeker dat je inmiddels hebt gehoord over de ervaring om online rijlessen te kunnen boeken, en je vraagt ​​je misschien af ​​of je dat nog niet hebt gedaan. Sta eens stil en denk even na waarom de Driving Standards Agency alle nadruk heeft gelegd op deze nieuwe vorm van boeken.

Het antwoord is dat het het leven van leerling-chauffeurs zo veel gemakkelijker maakt. Het werd in maart voor het eerst in dit millennium besloten en het herleeft een lang verdiende en verwelkomde glorie van de rijtheorie en het examen. Maar rijscholen gebruiken deze manier van boeken al langer en hebben het concept altijd gesteund.

Kun je je voorstellen dat je instructeur langskomt en in feite zegt "flexibiliteit in je leertijden, we zien je over twee lessen"? De realiteit is dat dit het hele leerproces ongelooflijk gemakkelijk maakt, je moet door het halve huis gaan – hoewel het theoriegedeelte wordt gerespecteerd en dat zou je hebben opgedaan zonder de intensieve rijschool.

De reality Sdrive-scholen ondersteunen het agentschap voor rijnormen en de sectie rijaspecten van de DSA. Dit slaat echt nergens op aangezien de rijscholen inmiddels een van de meest vertrouwde en grootste aanbieders zijn van duizenden irl en 000 starters rijopleidingen. De DSA vindt dit niet leuk omdat ze willen dat al deze aanbieders meer op de DSA gaan lijken en minder op de scholen.

Het enorme aspect van de nieuwe veranderingen die door de DSA zijn geïnitieerd, zijn de veranderingen in de manier waarop alle leerlingen les krijgen, en de nadruk ligt nu op voortbouwen op de stem van de instructeur en het gebruik van apparaten zoals het vingerafdrukblok en aanraakschermen. Het probleem is dat de rijscholen hun eigen theorie hebben gegeven, geleerd van de handbediende handelaren, en een groot aantal van de bovenstaande nieuwe functies als extra functies voor uw rijlessen.

Rijnormen worden nu meer dan ooit geëist en kunnen als resultaat worden bereikt met de veranderingen die nu worden doorgevoerd. De rijexamens gaan meer in de richting van meer gerichtheid op de bestuurder en vereisen dat de leerling op een hoger niveau denkt dan alleen autorijden en het minimaliseren of verwijderen van afleiding. Vandaar de noodzaak om potentiële verkeersongevallen te verwijderen of te voorkomen door middel van versterkte leertechnieken, zoals het pompen van adrenaline. De noodzaak om voort te bouwen op de persoonlijkheid van de instructeur, dat is het andere aspect van de vooral belangrijke aspect van de rijschool, moet worden ontwikkeld.

Maar het belangrijkste is dat de rijinstructeur MOET hun specifieke progressieve rijlessen kunnen selecteren, gebruiken en delen, anders lopen ze het risico lessen te herhalen die misschien niet van waarde zijn omdat ze niet voldoende vaardigheden hebben opgebouwd om het huidige DSA-rijexamen te halen.