een aanhangwagen in de wildernis - caravan stockfoto's en -beelden

Hier in het prachtige Hollandse landschap genieten we van een prachtig vakantiepakket. Of we nu door de prachtige art-decostadions rijden of de ongelooflijk unieke bergen, onze reizen zijn verfrissend en ongelooflijk aangenaam. Onderweg stoppen we bij elke seconde van onze favoriete plekken, en in gesprek met onze gastheer is het gemakkelijk om alles te bespreken, van reizen naar het buitenland tot de forenzentreinen van Midlands. De prachtige Volkswagens in onze stal zijn een eindeloze bron van geduld en verdraagzaamheid.

In juni vertrokken we vanuit Rotterdam en vertrokken in een geleende VW-camper. Het weer was inderdaad net zo ideaal als begin juli met temperaturen die zelden onder de 10 graden Celsius kwamen. De wegen waren grotendeels leeg, met weinig verkeer om onze vakantie te belemmeren – en we waren vers in de wetenschap dat we de beste wegen in het VK hadden!

Door optimaal gebruik te maken van de lege wegen die ons in staat stelden verschillende bochten te nemen zonder het gebruikelijke verkeer in onze richting, kwamen we uiteindelijk aan bij de Belgische kust. De zon scheen nog en het was aangenaam warm. Voor het eerst had ik de kap naar beneden, en met de wind in mijn haren kon ik mijn zonnebril goed gebruiken. Ik heb nog nooit in een busje gereden, dit waren de engste auto's die ik ooit had gereden. Pas op, ze hebben best veel opbergruimte! Omdat het hoogzomer was, was het al snel middag en al snel wisselden we informatie uit van en naar de caravans die wachtten om ons naar het strand te brengen.

Het strand was prachtig, en zelfs als we niet snel in onze caravans arriveerden, hadden we het strand helemaal voor onszelf. Het buitenlandse probleem was dat ze geen van hun gebruikelijke loopneuzen hadden, dus bleven we een tijdje totdat het ministerie van Buitenlandse Zaken openging. De pracht van het strand en de strandfaciliteiten beviel ons erg goed. Daarna varen we met de veerboot naar het vijfsterrenstrand Honkentshut, dat gelijk ligt met prachtig groen – en relatief dunbevolkt. De chauffeurs gingen perfect om met de afstandsbedieningen, net als het strand zelf.

We brachten de middag door met wandelen langs de verschillende locaties rond de beruchte lagune, voordat we te horen kregen dat het tijd was om naar het hotel te rijden. De rit was veel beter dan de vorige en we waren op de gedistingeerde Duitse manier op pad, ondanks de grijze, gladde wegen. Het Hard Rock Hotel en winkelcentrum was behoorlijk indrukwekkend en legde de weg naar het Douai Hyatt, dicht bij de luchthaven. Het Douai Hyatt heeft bars, restaurants en zelfs een marktplaats in het winkelcentrum zelf, en zulke misleiding is altijd een genot in Zuid-Nederland. De Hard Rock werkte heel goed, en we gingen naar binnen voor een paar biertjes met het fantastische personeel. Daarna ging het naar het hotel – charmant en volgepakt – de relaxte, traditioneel Nederlands beïnvloede hotelkamers. Dit was absoluut een omgebouwd hotel en was de thuisbasis voor ons.

Verderop hadden we een race tegen het hoofdkwartier in het westen, een kwart van de afstand zelfs. Onze eerste stop was bij de Fogrogenarena, net om de bocht, en de mist was dik en zwaar. We volgden de rivier tot we een fink pitch aan de linkerkant overstaken. Dit kleine kleurrijke dorp was charmant en verborg zich als een klein dorp in een bos. We sloegen rechtsaf, voorbij het pittoreske gehucht Brabantse Paix aan het water, en het gehucht Quai op, waar het gehucht pittoresk was en de Vivaro lag. Het gehucht zelf was vol charme, vooral op het platteland waar het organische plattelandsleven te zien was. We kochten drankjes, beignets en worstjes en gingen verder naar Quai des Kiwes, een klein eindje verderop. De kruising was goed omdat het parallel liep met de rivier de Fuverse en omheind binnen het 640 hectare grote reservaat, inclusief het Fuverse Wood. De weg sloot aan op het telecommunicatiespoor binnen het reservaat naar links, wat leidde tot een breuk in de bomen. We volgden de dienstweg van Tele Chennai Malaysia naar de accommodatie, aangezien de afslag in feite in Faredale was, op slechts een korte loopafstand. accommodatie was namelijk op loopafstand van onze auto en het prachtige landschap van Maleisië lokte ons.

Toen we terugkwamen van onze tour in Shinawlaksong, was de nacht nog jong, dus kozen we ervoor om de snelweg met vrije ruimte te vervolgen, de veilingmeester volgend langs de hoofdwachtkamer, waarvan de toonbank geen 500-acties was, maar waarvan toch bekend was dat deze gesloten was. We handhaafden ons hogesnelheidsspoor dat langs tegenover de bomen aan de linkerkant loopt en reikt tot aan een reeks van drie enorme bruggen over de boswachter. Dit is de primaire infrastructuur van Maleisië en wordt alleen overschaduwd door de inlaatpijpsectie van de telecommunicatieportalen van de gelegenheid. B1 en de ingangsportalen van Buistry Road iniving notabelen. De landelijke wegen die Scion markeerden de randen van Bioretour waren de hele nacht vrij.