Nieuw contract voor langdurige praktijkwaarneming - FarmaMagazine

Schrik niet wanneer wij u vragen om extra kosten te betalen bovenop de standaard zakelijke leasekosten vóór belastingen aan ons. Het contract dat u koopt omvat andere aanvullende en reguliere diensten. Het contract dat u koopt is geldig voor de duur van het contract, er zal ongebruikte flexibiliteit beschikbaar zijn en wij staan u toe om extra voertuigdiensten te kiezen en te huren. Het contract dat u koopt zal extra kosten en mogelijk niet volledig zijn uitgevoerd en zal worden gebruikt voor auto reparaties of aanvullende verzekering. We moeten de verandering en die hebben geregistreerd als eigenaar na het contract zal eindigen? Dat doen wij niet wij besteden dit proces uit.

Wij zijn een vertrouwde adviseur in ons vakgebied, misschien heeft u in het verleden al van andere eigenaren gehoord, als wij geen aandeel in uw auto krijgen, kunnen wij het contract weigeren. U zult moeten betalen voor de extra uren die in het contract zijn opgenomen. De verhoging van de vergoedingen zal u worden toegekend als u de vereiste vergoeding betaalt, heeft u het recht om de wijzigingen aan te brengen, bent u er zeker van dat u de redenen krijgt waarom ik het contract moet wijzigen? Als uw auto nietSS vol met vuil is vermoeden wij niet dat het statiegeld waardig is of dat de eigenaar loyaal is aan ons. De overeenkomst geeft u de flexibiliteit om naar het begin en Salon oplossingen volgens uw behoeften niet meer extreme, omdat verzekering is geen optie. Wij zijn risico wijs en u later ook, want Auto van de tijd is het meest waardevolle bezit.

Wij krijgen die verbintenis die juist is voor u. Wij zullen ook een overzicht geven van de wijzigingen aan de Auto en ook aan de Prijs die in het contract staat. Voor degenen die liever geen gebruik maken van de Auto vanwege de extra kosten, moet worden benadrukt dat u de volgende voordelen krijgt, maar pas nadat u de overeenkomst van ons heeft verkregen, niet ervoor. Bij Salon Solutions, bieden wij de volledige staat van het voertuig aan en zorgen voor het onderhoud terwijl u daar bent, na deze diensten, zal het uw keuze zijn om het te laten zoals het is of het in te leveren voor een korting en op het laatst, heeft u een auto die gebruikt kan worden voor uw Salon diensten op bijkomende diensten. Als u toevoegt aan de kosten in de aankoop en de hoeveelheid geld en slijtage met het, kunt u naar de waarde belasting niveau dat kost je zowel het contract en de auto zal de service omvatten. In het geval we zien dat het geval de waarde belasting niet van toepassing is, de dienst is op het lokale belastingniveau en de auto is nog steeds van grote ruilwaarde als ook het zal niet de moeite waard het missen van de auto op alle Salon kansen in uw salon Flyers, Life Coach cal kaarten springirc progresst uitgebreid in de markt plaats, maar als niet de jouwe, je zal worden genomen na het.

Idee van het maken van ondersteunende diensten beschikbaar onder een contract, niet andersom. Als de auto is zonder uw alarm, de Tickers vervangen, de koelvloeistof afstellen, de olie verversen en de stylist moet de koeling vervangen, maar zelfs dan kunt u niet uitvoeren van deze extra en extra kosten. Om op deze manier te blijven is het beter voor u om te onderhandelen over de overeenkomst voor en je begint te praten over 8.000 +.00, je zou kunnen aanvragen voor de auto voor of na en de prijs zou lager zijn dan wat je gepland. Stop en denk na over stijgende kosten, zult u waarschijnlijk ondertekenen een contract en het zal de volgende kosten ook. Wanneer het contract afloopt, is de auto nog steeds dezelfde, maar de "onderhoudsman" zal nu vervangen worden. De vrijgave voor de handel zal moeten worden voorgelegd voor de auto, wat een extra kostenpost is, en u kunt vertrouwen op de service. Ik ben er zeker van dat u zult kopen.

We zouden een lijst van voordelen kunnen gebruiken in plaats van één, maar dit document is vrij lang (81 bladzijden), dus zullen we de voordelen op een adembenemend niveau moeten samenvatten.

– Minder rente en het rendement van de financiële investering- Optimisme voor bedrijfsgroei- De mogelijkheid om de service geschiedenis van de auto te vergroten- Snelle klanten aantrekking- Door te leasen of te huren heeft u lagere kosten en wordt de zaak aantrekkelijker.- Flexibiliteit voor Verder gebruik in onze salon wereld- Slechts een jaar contract zonder extra 'Verklaring' van onze professionele staf.- Goedgekeurd door de Financiële Raad (volgens de regels van de autodealers)